102 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Shotjes

Shotjes worden vooral vaak genuttigd tijdens het uitgaan en samen met vrienden. Het is alleen natuurlijk niet zo dat shotjes alleen op stap genuttigd kunnen worden. Bij een feestje thuis kunnen ze namelijk ook zorgen voor de nodige extra gezelligheid. Bij Drankuwel vindt u daarom verschillende shotjes voor een compleet thuis feestje. Van het bekende Flügel shotje tot diverse alcoholische dranken die geschikt zijn om te schenken als shotje.

Ons assortiment shotjes

In ons assortiment vindt u verschillende shotjes voor een gezellig thuis feestje of verjaardag. Zo hebben we Flügel shotjes, Feigling American Popcorn, Boswandeling, Flamingo shot en nog véél meer. Naast de kleine shot flesjes hebben we ook grote drankflessen die in een shotglaasje geschonken kunnen worden. U kunt dan meteen van uw favoriete shot drankje een grote drankfles bestellen en deze vervolgens nuttigen tijdens het feestje.

Shotjes kopen bij Drankuwel

Wilt u graag een echt knalfeest geven en daarbij naast bier en wijn ook andere drankjes aanbieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk allerlei verschillende shotjes en sterke drank flessen om zelf lekkere en feestelijke shotdrankjes van te maken. Maak uw feestje compleet met shotjes.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder.