6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Shotglazen

Een lekker drankje proeft lekkerder wanneer je daar het juiste glas voor gebruikt. De smaak en beleving worden hierdoor aanzienlijk beter. Ben je liefhebber van goede dranken en shotjes? Zorg dan voor een gevulde drankkast vol mooie flessen en shotglazen. In ons assortiment vind je diverse shotglazen die niet alleen een mooi ontwerp hebben, maar ook perfect aansluiten op jouw favoriete dranken.

Het juiste shotglaasje voor je drankje

Ben je regelmatig op een feestje te vinden waar je bijna altijd een of meer shotjes uitprobeert? Of schenk je jezelf thuis geregeld een whiskey in om het weekend smaakvol in te luiden? Bij het drinken van verschillende dranken zul je ervaren dat het soort glas invloed heeft op de smaak en beleving. Een shotje drink je vaak in één slok op, daar wil je niet een grote longdrinkglas voor gebruiken. Van een mooie whiskey of cognac wil je juist rustig nippen. Bij iedere slok die je dan neemt, komt de geur uit het whiskey- of cognacglas je tegemoet.

Juist om die reden is het belangrijk je shotjes en dranken in een goed glas te serveren. Om je daarbij te helpen, bieden we een ruim assortiment aan met stijlvolle shotglazen. Deze verdienen een mooie plek in je drankkast en dragen bij aan een ultieme smaakbeleving.

Hoge mate van kwaliteit en duurzaamheid

Vul je drank- of servieskast aan met een set mooie shotglazen uit ons assortiment. De ontwerpen zijn stijlvol en bevorderen de beleving van het drinken. Daarnaast zorgt de hoge kwaliteit ervoor dat je lang met de glazen kunt doen. Mits je voorzichtig doet, het blijven immers shotglazen. Wil je toch voorkomen dat de glazen kapot kunnen gaan, dan hebben we ook onbreekbare varianten in ons aanbod.

De hoge kwaliteit en duurzaamheid van de shotglazen vind je ook terug in de rest van ons glaswerk. Bekijk de diverse bierglazen die de smaak van je favoriete bieren naar een hoger niveau brengen of schenk een lekker wijntje in in een van onze stijlvolle wijnglazen.

Shotglazen kopen bij Drankuwel

Welke shotglazen heb je nodig om je favoriete shotjes en drankjes optimaal te kunnen nuttigen? Bekijk ons assortiment en plaats online je bestelling. Wij zorgen er dan voor dat de glazen veilig en ongeschonden bij jou aan de deur bezorgd worden. Wil je meer weten over de diverse glazen in ons assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag welke glaasjes passen bij welke drankjes.