36 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Witte wijn

Witte wijn bestellen voor een gezellige avond of een verjaardag? Bij ons vind je diverse witte wijnen in ons assortiment. Of je nu van zoete of droge witte wijn houdt, wij hebben een ruim aanbod in beide varianten. Bekende witte wijnen zijn de chardonnay, sauvignon blanc, pinot grigio. Echter zijn er natuurlijk nog allerlei andere heerlijke witte wijnen. Lees hieronder meer over ons aanbod of ontdek ons assortiment witte wijnen.

Droge witte wijn

Voor een heerlijke fles droge witte wijn ben je bij ons aan het juiste adres. Witte wijn is droog wanneer deze weinig restsuikers bevat. Dit kan per land of wijnstreek verschillen. Daarom zijn er ook allerlei verschillende droge witte wijnen. De beste droge witte wijnen zijn afkomstig uit Europa. Echter horen daar Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland ook bij. Naarmate druiven rijper worden aan de wijnstok ontwikkelen zich suikers in de druiven. Deze worden bij het productieproces omgezet in alcohol. Onder de droge witte wijnen vallen onder andere de chardonnay, sauvignon blanc en riesling. Tevens is riesling er ook in een zoete witte wijn.

Zoete witte wijn

Een zoete witte wijn bevat nog veel restsuiker en wordt vaak gedronken tijdens het dessert. Echter wordt de wijn natuurlijk naast het dessert ook nog tijdens andere gelegenheden gedronken. Door de suikers die er in de wijn zitten is de smaak minder uitgesproken. Zoete witte wijn is daarom vaak meer toegankelijker. In ons assortiment vind je verschillende witte wijnen, ook alcoholvrij!

Witte wijn bestellen bij Drankuwel

Wil je graag witte wijn bestellen? Zoek dan niet verder, Drankuwel heeft het voor je. Wij hebben een ruim en uitgebreid aanbod in witte wijnen. Bekende witte wijn, zoals de chardonnay en sauvignon blanc, maar daarnaast nog veel meer. Wil je witte wijn cadeau geven aan een echte liefhebber? Bekijk dan eens onze wijnpakketten om cadeau te geven. Leuk om te geven, maar al helemaal om te ontvangen.

Heb je een vraag of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op.