34 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mixdrankjes

Staat er binnenkort een feestje op de planning? Dan kunnen hapjes en drankjes natuurlijk niet ontbreken. Naast bier en wijn kunt u ook kiezen voor verschillende mixdrankjes. Bij mixdrankjes wordt sterke drank gemengd met frisdrank. Sterke drank als wodka, gin of passoa zijn perfect om te combineren met tonic of jus d’orange. Alleen waarom zou u zelf drankjes gaan combineren als wij ze al kant-en-klaar voor u in ons assortiment hebben.

Assortiment mixdrankjes

Bij ons van Drankuwel vindt u verschillende mixdrankjes in het assortiment. We hebben een breed aanbod gecreëerd om op die manier ervoor te zorgen dat uw favoriete mixdrankje er ook tussen zit. We hebben bijvoorbeeld de bekende Sonnema berenburg met Cola en Sinas. Naast Sonnema hebben we ook verschillende Bacardi, Gordon’s, Malibu, Captain Morgan mixdrankjes en nog meer. Zorg voor gemak en een moment van ontspanning met een mixdrankje. Handig tijdens een verjaardag, maar ook voor filmavond thuis op de bank. Onze mixdrankjes in blik besparen u tevens ook nog afwas.

Mixdrankjes bestellen bij Drankuwel

Wilt u graag mixdrankjes kopen voor in huis? Zoek dan niet verder, want bij ons bent u aan het juiste adres. Zit uw ideale mixdrankje er niet tussen? Dan kunt u zelf ook een mixdrankje maken. Wij hebben namelijk diverse sterke drank pakketten en frisdrank in ons assortiment om zelf mee te gaan mixen. Wij leveren snel bij u thuis. Voor 10 uur besteld van maandag tot vrijdag is morgen in huis.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u graag met het beantwoorden van vragen of het geven van advies.