36 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mixdrankjes

Staat er binnenkort een feestje op de planning? Dan kunnen hapjes en drankjes natuurlijk niet ontbreken. Naast bier en wijn kun je ook kiezen voor verschillende mixdrankjes. Bij mixdrankjes wordt sterke drank gemengd met frisdrank. Sterke drank als wodka, gin of passoa zijn perfect om te combineren met tonic of jus d’orange. Alleen waarom zou je zelf drankjes gaan combineren als wij ze al kant-en-klaar in ons assortiment hebben?

Assortiment mixdrankjes

Bij ons van Drankuwel vind je verschillende mixdrankjes in het assortiment. We hebben een breed aanbod gecreëerd om op die manier ervoor te zorgen dat jouw favoriete mixdrankje er ook tussen zit. We hebben bijvoorbeeld de bekende Sonnema berenburg met Cola en Sinas. Naast Sonnema hebben we ook verschillende Bacardi, Gordon’s, Malibu, Captain Morgan mixdrankjes en nog meer. Zorg voor gemak en een moment van ontspanning met een mixdrankje. Handig tijdens een verjaardag, maar ook voor filmavond thuis op de bank. Onze mixdrankjes in blik besparen je tevens afwas.

Mixdrankjes bestellen bij Drankuwel

Wil je graag mixdrankjes kopen voor in huis? Zoek dan niet verder, want bij ons bent je aan het juiste adres. Zit jouw ideale mixdrankje er niet tussen? Dan kun je zelf ook een mixdrankje maken. Wij hebben namelijk diverse sterke drank pakketten en frisdrank in ons assortiment om zelf mee te gaan mixen. Wij leveren snel bij je thuis. Voor 10 uur besteld van maandag tot vrijdag is morgen in huis.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt je graag met het beantwoorden van vragen of het geven van advies.