21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar

voordelige-a-merken

Alles voor een
geslaagd feest

Van het geven van je eigen feest
tot het geven van het leukste cadeau

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €75.-

*Bestel voor meer dan € 75
(exclusief statiegeld)

betrouwbaar

Besteld voor 23.59
is morgen verzonden

Goedkoop en snel bij Drankuwel

Bier

Voor de lekkerste biertjes uit ons

assortiment!

Frisdrank

Voor de lekkerste frisdrank uit ons

assortiment!

Mixdrankjes

Staat er binnenkort een feestje op de planning? Dan kunnen hapjes en drankjes natuurlijk niet ontbreken. Naast bier en wijn kunt u ook kiezen voor verschillende mixdrankjes. Bij mixdrankjes wordt sterke drank gemengd met frisdrank. Sterke drank als wodka, gin of passoa zijn perfect om te combineren met tonic of jus d’orange. Alleen waarom zou u zelf drankjes gaan combineren als wij ze al kant-en-klaar voor u in ons assortiment hebben.

Assortiment mixdrankjes

Bij ons van Drankuwel vindt u verschillende mixdrankjes in het assortiment. We hebben een breed aanbod gecreëerd om op die manier ervoor te zorgen dat uw favoriete mixdrankje er ook tussen zit. We hebben bijvoorbeeld de bekende Sonnema berenburg met Cola en Sinas. Naast Sonnema hebben we ook verschillende Bacardi, Gordon’s, Malibu, Captain Morgan mixdrankjes en nog meer. Zorg voor gemak en een moment van ontspanning met een mixdrankje. Handig tijdens een verjaardag, maar ook voor filmavond thuis op de bank. Onze mixdrankjes in blik besparen u tevens ook nog afwas.

Mixdrankjes bestellen bij Drankuwel

Wilt u graag mixdrankjes kopen voor in huis? Zoek dan niet verder, want bij ons bent u aan het juiste adres. Zit uw ideale mixdrankje er niet tussen? Dan kunt u zelf ook een mixdrankje maken. Wij hebben namelijk diverse sterke drank pakketten en frisdrank in ons assortiment om zelf mee te gaan mixen. Wij leveren snel bij u thuis. Voor 10 uur besteld van maandag tot vrijdag is morgen in huis.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u graag met het beantwoorden van vragen of het geven van advies.

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.