38 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bierpakket

Wil je iemand graag een origineel en heerlijk cadeau geven? Dan is een bierpakket een perfecte optie! Zeker voor de echte bierliefhebber. Een bierpakket bestaat uit verschillende soorten bieren. Dit kunnen ook speciaalbieren zijn. Het leuke aan een bierpakket is dat er verschillende bieren in zitten om te proberen. Heerlijk voor een gezellig avondje of tijdens een verjaardag. Natuurlijk kun je met een bierpakket ook een ware bierproeverij beginnen.

Bij Drankuwel ben je aan het juiste adres voor een origineel bierpakket. Meer weten over onze pakketten? Ontdek het hieronder.

Bier pakket kopenBier pakket kopen

Onze bierpakketten

De bierpakketten van Drankuwel zijn een waar feestje. Zo zit er in sommige pakketten speciaalbier om de echte bierproevers gelukkig te maken. Houd jij, of degene die je een bierpakket cadeau wilt geven, niet zo van speciaalbier? Dat is ook geen probleem, want bij ons vind je ook een bier giftbox van de meer bekende bieren en biermerken. Naast natuurlijk bier zit er in sommige pakketten ook nog een passend bierglas. Dit maakt het cadeau helemaal compleet.

Bij bier hoort natuurlijk ook iets lekkers. Daarom hebben sommige van onze bierpakketten ook nog een lekkere snack of snacks in het pakket zitten. Naast bierpakketten in een doos vind je in ons assortiment ook houten krat pakketten en diverse originele giftboxen. Er is dus voor een ieder wat wils.

Bierpakket kopen bij Drankuwel

Iemand blij maken met een heerlijk en origineel cadeau? Ontdek dan onze bierpakketten. Deze zijn allemaal rijkelijk gevuld met bier en bij bepaalde bierpakketten zit dus ook nog een bierglas of meerdere bierglazen. Of een lekkere snack bij het bier. Leuk om te geven aan een goede vriend of vriendin en een eigen bierproeverij te organiseren. Dat wordt pas echt een leuk feestje.

Een bierpakket kun je gemakkelijk bestellen via onze website en bezorgen doen wij snel. Als je vandaag bestelt dan wordt het altijd de volgende werkdag verzonden! Een vraag over onze bierpakketten? Twijfel dan niet en neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou graag persoonlijk verder.