24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bierpakket Kerst

Klaar voor de Kerst die eraan komt? Niet voordat je een geweldig cadeau hebtgevonden om weg te geven binnen de familie of vriendenkring. Bij Drankuwel vind je unieke kerstcadeaus die bij iedere bier- of wijnliefhebber in de smaak vallen. Bekijk onze bierpakketten voor de Kerst waarmee je jouw broer, vriend of collega verrast.

Diverse bierpakketten voor de Kerst

Voor iedere bierliefhebber hebben we smaakvolle biersoorten in ons assortiment afkomstig van bekende A-merken, van topkwaliteit huismerken en smakelijke speciaalbieren. Geef een bierpakket voor de Kerst dat gevuld is met de lekkerste bieren. Bekijk bijvoorbeeld onze volledige bierpakketten met glas, voor een optimale smaakbeleving die door het juiste glas wordt geïntensiveerd.

Ook onze pakketten met speciaalbieren en met Belgische bieren zijn een groot succes. Doe je die met de kerst cadeau, dan weet je zeker dat degene die ervan mag genieten, dat ook ten volste zal doen.

Altijd een geslaagd kerstcadeau

Ben je op zoek naar een geslaagd bierpakket om tijdens de Kerst weg te geven? Verras iemand binnen jouw familie, vriendenkring of op het werk met een van de pakketten uit ons assortiment. De pakketten zijn met zorg samengesteld met bieren die goed bij elkaar passen. En de aankleding van de cadeaupakketten vergroot het verrassingseffect.

Niet alleen voor liefhebbers van bier vind je bij ons een geslaagd kerstcadeau. Zijn rode wijn, witte wijn of mixdrankjes populair bij vrienden of bekenden? Bekijk dan onder andere onze diverse wijnpakketten met mousserende, fruitige en diepe smaken. Met onze volledige wijn- en bierpakketten voor de Kerst laat je vrienden of familie optimaal genieten.

Bierpakket voor de Kerst bij Drankuwel

Het perfecte kerstcadeau vind je bij Drankuwel waar je veelzijdige bier-, wijn en drankpakketten vindt. Ook voor liefhebbers van bier slaag je gegarandeerd met een uniek bierpakket voor de Kerst. Bekijk hier onze bierpakketten en plaats vandaag nog jouw bestelling. Dan doen wij jouw pakket meteen de volgende dag op de bus. Bij een besteding van €75,- of meer is de verzending gratis en op werkdagen kun je jouw bestelling ook gratis ophalen. Heb je vragen over ons assortiment of over de bestellingvoorwaarden? Neem gerust contact met ons op.