31 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wijnpakket

Is er binnenkort een echte wijnliefhebber of wijnliefhebster jarig? Dan kan een passend cadeau natuurlijk niet ontbreken. Een wijnpakket cadeau geven is dan het perfecte cadeau. In onze samengestelde wijnpakketten zitten diverse flessen wijn om zo een eigen wijnproeverij te houden. Naast een fles wijn hebben sommige pakketten ook nog een mooi passend wijnglas of twee en iets lekkers voor bij het wijndrinken. Een eigen wijnproverij aan huis kan dus niet ontbreken. Of dit nu met witte wijn of rode wijn is. Een wijnpakket cadeau geven, geeft niet alleen leuk, maar zal ook zeker in de smaak vallen.

Wil je meer informatie over de wijnpakketten in ons assortiment? Ontdek het hieronder.

Waarom een wijnpakket geven?

Het is altijd leuk om iets origineels te geven dat tevens ook mooi is verpakt. Een wijnpakket cadeau geven is daar dus het uitermate geschikte cadeau voor. Naast dat het leuk is om te geven kan het ook nog als voordeel bieden dat iemand weer eens een andere wijn proeft. Natuurlijk is wel zo dat wanneer iemand niet van rode wijn houdt, een rode wijn in een wijnpakket niet meteen geslaagd is. Echter is het wel zo dat er natuurlijk allerlei verschillende rode wijnen en witte wijnen zijn. De ene witte wijn is de ander niet en dat geldt ook voor rode wijn.

In een wijnpakket zitten dus verschillende witte wijnen of diverse rode wijnen. Op die manier kan iemand ook meer ontdekken binnen de wijnwereld. Met ruim vijfduizend druivenrassen ter wereld, ontelbaar veel wijnmakers en de verschillende klimaten is geen één wijn hetzelfde. Dat is mooi, want zo ben jij of de ontvanger van het wijnpakket ook nooit uit geproefd. Er is zo altijd wel weer een nieuwe wijn te ontdekken.

Wijnpakket kopen

Onze wijnpakketten

De wijnpakketten in ons assortiment stellen wij voor het grootste gedeelte zelf samen. In sommige pakketten voegen we lekkere snacks toe, in een ander pakket kan een glas zitten of meerdere glazen. En soms is het een combinatie van beide. Geen enkel pakket is dus helemaal hetzelfde, waardoor je een ruime keus hebt. Ook hebben we witte wijnpakketten, rode wijnpakketten of een pakket met rosé wijn erin. Door de verschillende wijnen willen wij graag een passende wijn aanbieden voor elke wijnliefhebber of wijnliefhebster.

Wijnpakket bestellen bij Drankuwel

Iedere wijnliefhebber houdt van wijn proeven en nieuwe wijnen ontdekken. Door alle verschillende factoren die zorgen voor verschillende wijnsmaken, blijft en is wijn proeven ook gewoon heel leuk. Een wijnpakket zal daarom zeker goed in de smaak vallen bij een echte liefhebber. Bij Drankuwel vind je verschillende wijnpakketten om cadeau te geven. Je kunt ze gemakkelijk en snel online bij ons bestellen en wij zorgen er vervolgens voor dat jouw bestelling veilig wordt bezorgd.

Naast wijnpakketten hebben wij ook verschillende bierpakketten in ons assortiment voor de echte bierliefhebber. Heb je een vraag over een wijnpakket op onze website? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.