19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Speciaalbier pakket cadeau

Helemaal uitpakken met een cadeau? Geef iemand dan een speciaalbier pakket cadeau om vervolgens een lach op iemand zijn of haar gezicht te toveren. Met een speicaalbier pakket cadeau geef je iets origineels en tevens een cadeau dat zeker goed in de smaak zal vallen. Onze bierpakketten zijn leuk om te geven en te ontvangen. Maak het extra speciaal met diverse speciaalbieren. Leuk om te geven voor een verjaardag, bijzondere gebeurtenis of om natuurlijk een eigen bierproeverij aan huis te starten. Wat de achterliggende gedachte ook is; een speciaalbier pakket cadeau geven is altijd een goed idee.

Graag meer weten over een speciaalbier pakket? Lees dan hieronder verder voor meer informatie.

Alles over speciaalbieren

Een speciaalbier pakket is een giftbox dat beschikt over allerlei lekkere speciaalbieren. Alleen wanneer is bier speciaalbier? Natuurlijk is bier van zichzelf al speciaal, maar de term speciaalbier in ontstaan in de jaren tachtig. Verder is er geen wettelijke definitie voor speciaalbier. De term wordt alleen gebruikt bij alle bieren die niet onder de noemer pils vallen. In de volksmond wordt pils vaak het 'normale bier' genoemd.

De vraag naar speciaalbieren is erg toegenomen. Daarom is een speciaalbier pakket ook een leuk en origineel cadeau om te geven. Er zijn heel veel speciaalbieren te bedenken en in ons assortiment vind je daarvan een enkeling. Een speciaalbier pakket bij Drankuwel is voorzien van natuurlijke heerlijke biertjes, maar ook van een mooi totaalpakket. Zo hebben wij in verschillende pakketten een bierglas of meerdere bierglazen toegevoegd en/of een lekkere snack, zoals bijvoorbeeld onze Tripel bier bestseller giftbox met chips.

Speciaalbier pakket cadeau kopen

Speciaalbier pakket cadeau kopen bij Drankuwel

Wil je iemand graag een speciaal en daarmee origineel cadeau geven? Zoek dan niet verder, want bij Drankuwel ben je aan het juiste adres voor diverse bierpakketten. Maak iemand blij tijdens een verjaardag, kerst of een ander bijzonder moment. Een speciaalbier pakket cadeau geven is tenslotte altijd leuk.

Bij Drankuwel kun je tevens profiteren van meerdere voordelen. Zo bezorgen wij snel, wat betekent vóór 10:00 uur besteld = morgen al in huis! Tevens zorgen wij ook voor een scherpe prijsgarantie. Een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.