19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Shotjes pakketten

Geef je een feestje en wil je de gasten verrassen met de lekkerste drankjes? Drankuwel heeft de perfecte oplossing: shotjes pakketten. Onze shotjes pakketten zijn speciaal samengesteld met een selectie van de meest populaire dranken. Zo bieden wij een uitgebreid assortiment met verschillende soorten shotjes. Shotjes zijn voorverpakt en direct klaar om te serveren, wat het proces van het bestellen van drankjes een stuk eenvoudiger maakt.

Bij Drankuwel doen we alles voor een geslaagd feest. Dat begint bij het uitzoeken van de lekkerste shot drankjes. Drankuwel biedt een uitgebreid assortiment met verschillende soorten shotjes. Dus heb je binnenkort een feestje te vieren? Bestel hier shotjes pakket: vandaag voor 23:59 besteld is morgen verzonden!

Een geslaagd feest met shotjes pakketten

Shotjes pakketten zijn over het algemeen goedkoper dan wanneer je deze zelf zou mixen of de flessen afzonderlijk zou kopen. De shotjes pakketten zijn beschikbaar voor thuis, thuishoreca en giftshops, dus er is voor ieder wat wils. In shotjes pakketten zitten meestal een aantal verschillende soorten shotjes. Zo zit er voor ieders smaak een heerlijk shotje tussen om het feestje lekker te kunnen vieren!

Wil je shotjes afwisselen met mixdrankjes, of wil je het aanbod uitbreiden met andere lekkere dranken zoals het bierpakket, of rode wijn pakket? Bij Drankuwel bestel je eenvoudig alle soorten drank en mixdranken.

Shotjes pakket kopen bij Drankuwel

Onze shotjes pakketten zijn beschikbaar in verschillende smaken en maten, dus er is voor ieder wat wils. Binnenkort een groots feest te vieren? Een pakket met shotjes zullen de gasten verrassen en een gezellige tijd bieden.

Bij Drankuwel bestel je eenvoudig en goedkoop de lekkerste shotjes pakketten. Drankuwel biedt een ruime keuze met verschillende shotjes pakketten voor thuis, de thuishoreca en giftshop. Daarnaast biedt Drankuwel een persoonlijke service en zorgen we altijd voor een geslaagd feest. Bestellingen vanaf 75 euro of hoger worden gratis bezorgd.

  • • Scherpe prijsgarantie
  • • Voor 23:59 besteld = morgen verzonden
  • • Gratis verzending vanaf 75.-
  • • Persoonlijke klantenservice

Heeft u vragen over onze shotjes pakketten? Neem dan gerust contact met ons op.