8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Champagne

Heb je iets te vieren? Met het ontkurken van een champagnefles sta je met je geliefde, familie of vrienden stil bij een bijzondere gebeurtenis. Je brengt een toast uit op dat wat er komen gaat. Om ervoor te zorgen dat je deze heuglijke feiten kunt vieren, staan we graag klaar met een mooi assortiment aan diverse soorten champagne. Vol van smaak en met een mooie fles waarmee je knallend het feest opent. En is er geen sprake van een directe aanleiding? Uiteraard kun je ook zonder gelegenheid van een lekkere glas champagne genieten.

Voor iedere feestelijke gelegenheid

Het leven zit vol met verrassende en spannende stappen. Ga je bijvoorbeeld na een intensieve opleiding afstuderen, sta je op het punt de sleutels van je nieuwe huis op te halen of ga je binnenkort trouwen? Zulke gebeurtenissen markeren belangrijke momenten die de rest van je leven kunnen bepalen. Daar hoort een fles champagne bij.

Van dat glas champagne kun je uiteraard ook genieten zonder dat er een specifieke aanleiding voor is. Nodig je bijvoorbeeld een groep vrienden uit, ook dan zal de champagne goed in de smaak vallen. Ben je voor deze gelegenheid op zoek naar een andere mousserende wijn of een smakelijke witte wijn? Bekijk ons uitgebreid assortiment met diverse dranken om aan je gasten te schenken.

Heerlijke champagnes van hoge kwaliteit

In ons aanbod vind je diverse heerlijke champagnes waarmee je kunt proosten op die ene speciale gebeurtenis. De bruisende champagnes die bij het schenken een mooie kraag krijgen, bevatten lekkere smaken die bij een temperatuur van 8-10 graden Celsius optimaal tot hun recht komen. Wat dacht je van een donkere fruitige smaak van kersen, bramen en granaatappels of juist een friszoete smaak die door het gebruik van appel en peer tot stand komt. Bekijk de verschillende soorten in ons aanbod om jouw favoriet te bepalen.

Wil je meer informatie over de verschillende soorten champagne en hoe je die het best kunt drinken? Neem dan contact met ons op om persoonlijk advies te vragen. Op basis van jouw voorkeuren, de combinatie met een bepaald gerecht of andere factoren die mee kunnen spelen, vertellen we je graag over de diverse champagnes in ons aanbod.

Champagne kopen bij Drankuwel

Wanneer je met of zonder ons advies een keuze uit ons aanbod hebt kunnen maken, rest er nog de stap een bestelling te plaatsen. Bepaal met welke champagne je het feest wilt inluiden. Nog andere dranken die je wilt uitproberen of aan je gasten wilt serveren? Bekijk ook onze verschillende bieren, wijnen en mixdranken die je aan je bestelling kunt toevoegen. We zorgen ervoor dat de fles(sen) heelhuids bij jou aan de deur bezorgd worden, zodat jij het glas kunt heffen.