Over Drankuwel

Over DrankuwelOver Drankuwel

Vanuit de liefde voor de horeca en onze passie voor dranken is onze drankengroothandel Horecagoedkoop.nl ontstaan. We kregen echter steeds meer de vraag naar bier, wijn, drankpakketten en Gifts in kleinere aantallen. Dranken voor thuis(café) of feestjes van particulieren zoals u. Uiteraard zijn we die uitdaging aangegaan en daarom zijn we er nu, met DrankUwel, voor: IEDEREEN.

Drankuwel.nl is een online webwinkel, voor alles wat je nodig hebt in jouw thuiscafé of kantine. We hebben veel kant en klare giftsets en pakketten, maar denken ook graag met je mee over jouw giftsets of drankpakketten op maat. Per mail of telefonisch kun je ons bereiken als je een vraag, hulp of opmerking heeft. Wij zijn er klaar voor om jou een heerlijk speciaalbiertje, frisdrank, wijntje of een ander lekker drankje te leveren. Ook kun je bij ons een compleet wijnpakket, unieke cadeaus en een heerlijk speciaalbier pakket bestellen. Jouw bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg verwerkt en zo snel mogelijk op de afgesproken lever dag, bij jw afgeleverd. Kijkt eens op onze website en bestel jouw favoriete drank voor thuis of geef iemand een verrassend cadeau. Natuurlijk kun je ook onze vestiging aan de Stavangerweg 49 te Groningen bezoeken. Dit adres is ook het afhaal adres, als je liever jouw bestelling wilt ophalen. Wij verheugen ons op jouw bestelling.

Ons Drankuwel team staat voor je klaar!

Abel Esther Hendrik Jeroen
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar

voordelige-a-merken

Alles voor een
geslaagd feest

Van het geven van je eigen feest
tot het geven van het leukste cadeau

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €149.-

*Bestel voor meer dan € 149
(exclusief statiegeld)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Goedkoop en snel bij Drankuwel

Het ontstaan

Vanuit de liefde voor de horeca en onze passie voor dranken is onze drankengroothandel Horecagoedkoop.nl ontstaan. We kregen sinds de coronapandemie echter steeds meer de vraag naar bier, wijn, drankpakketten en Gifts in kleinere aantallen. Dranken voor thuis(café) of feestjes van particulieren zoals jij. Uiteraard zijn we die uitdaging aangegaan en daarom zijn we er nu, met Drankuwel, voor: IEDEREEN.

Neem gerust contact met ons op
Over DrankuwelOver Drankuwel
Team DrankuwelTeam Drankuwel

Over Drankuwel.nl

Drankuwel.nl is een online webwinkel, voor alles wat je nodig hebt in jouw thuiscafé of kantine. We hebben veel kant en klare giftsets en pakketten, maar denken ook graag met je mee over jouw giftsets of drankpakketten op maat. Per mail of telefonisch kun je ons bereiken als je een vraag, hulp of opmerking heeft. Wij zijn er klaar voor om jou een heerlijk speciaalbiertje, frisdrank, wijntje of een ander lekker drankje te leveren. Ook kun je bij ons een compleet wijnpakket, unieke cadeaus en een heerlijk speciaalbier pakket bestellen. Jouw bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg verwerkt en zo snel mogelijk op de afgesproken leverdag, bij je afgeleverd. Kijk eens op onze website en bestel jouw favoriete drank voor thuis of geef iemand een verrassend cadeau. Natuurlijk kun je ook onze vestiging aan de Stavangerweg 49 te Groningen bezoeken. Dit adres is ook het afhaaladres, als je liever jouw bestelling wilt ophalen. Wij verheugen ons op jouw bestelling.

Ons team

Door de jaren heen is ons team uitgebreid met veel verschillende expertises. Zo hebben we mensen uit de horeca, transportsector en de IT wereld. Hiermee proberen we een zo goed mogelijke service te kunnen bieden. Zowel online als in de winkel hebben wij dit hoog in het vaandel staan.

Esther

EstherEsther

Jeroen

JeroenJeroen

Hendrik

HendrikHendrik

Dave

DaveDave

Gerrit

GerritGerrit

Cisca

CiscaCisca

Danny

DannyDanny

Marlo

MarloMarlo

Lars

JeroenJeroen

Contact

Als je toch nog vragen hebt of ergens over twijfelt, kun je altijd even contact met ons opnemen per mail op info@drankuwel.nl of telefonisch op 050-7600 430. Of kom langs bij ons in de winkel in Groningen.

Winkelinformatie

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Adresgegevens:
Stavangerweg 49
9723 JC Groningen