Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alcoholvrije wijn

Houd je van wijn, maar niet van alcohol? Dan is een alcoholvrije wijn een uitkomst om te drinken. Koop jouw favoriete alcoholvrije wijn bij ons van Drankuwel. Als je namelijk (tijdelijk) geen alcohol drinkt, wil je natuurlijk nog wel kunnen genieten van een lekker drankje. Je kunt dan kiezen voor een 0.0 wijn. In ons assortiment hebben we alcoholvrije wijn van chardonnay, merlot en een alcoholvrije champagne voor een waar knalfeest. Je kunt met wijn zonder alcohol tenslotte ook genieten.

Hoe wordt alcoholvrije wijn gemaakt?

Om te beginnen wordt het normale proces hoe wijn wordt gemaakt toegepast. Daarna wordt er met een speciaal procedé, inverse osmose of vacuümtechniek, de alcohol uit de wijn gehaald. Als dit is gedaan smaakt de wijn nog steeds naar wijn, alleen is deze alcoholvrij. Een goede alcoholvrije wijn is lichter van smaak omdat hij de body mist die alcohol aan de wijn geeft. In ons assortiment vind je ook echt de 0.0% wijnen. Het kan namelijk ook voorkomen dat er in de alcoholvrije wijn nog een heel klein beetje alcohol zit. Let daar altijd goed op bij de aanschaf van alcoholvrije wijn.

Alcoholvrije wijn kopen bij Drankuwel

Wil je graag alcoholvrije wijn kopen? Zoek dan niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende alcoholvrije wijnen die je gemakkelijk kunt bestellen en thuis laten bezorgen. Van rode wijn tot witte wijn en champagne. Leveren doen we namelijk snel. Is jouw bestelling voor 10.00 uur gedaan dan heb je het de volgende dag in huis. Dit geldt van maandag tot vrijdag.

Als je vragen hebt of behoefte aan advies, dan kunt je contact met ons opnemen.