Geen producten gevonden voor deze selectie.
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar

voordelige-a-merken

Alles voor een
geslaagd feest

Van het geven van je eigen feest
tot het geven van het leukste cadeau

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €75.-

*Bestel voor meer dan € 75
(exclusief statiegeld)

betrouwbaar

Besteld voor 23.59
is morgen verzonden

Goedkoop en snel bij Drankuwel

Bier

Voor de lekkerste biertjes uit ons

assortiment!

Frisdrank

Voor de lekkerste frisdrank uit ons

assortiment!

Alcoholvrije wijn

Houdt u van wijn, maar niet van alcohol? Dan is een alcoholvrije wijn een uitkomst om te drinken. Koop uw favoriete alcoholvrije wijn bij ons van Drankuwel. Als u namelijk (tijdelijk) geen alcohol drinkt, wilt u natuurlijk nog wel kunnen genieten van een lekker drankje. U kunt dan kiezen voor een 0.0 wijn. In ons assortiment vindt u de alcoholvrije wijn van chardonnay, merlot en een alcoholvrije champagne voor een waar knalfeest. U kunt met wijn zonder alcohol tenslotte ook genieten.

Hoe wordt alcoholvrije wijn gemaakt?

Om te beginnen wordt het normale proces hoe wijn wordt gemaakt toegepast. Daarna wordt er met een speciaal procedé, inverse osmose of vacuümtechniek, de alcohol uit de wijn gehaald. Als dit is gedaan smaakt de wijn nog steeds naar wijn, alleen is deze alcoholvrij. Een goede alcoholvrije wijn is lichter van smaak omdat hij de body mist die alcohol aan de wijn geeft. In ons assortiment vindt u ook echt de 0.0% wijnen. Het kan namelijk ook voorkomen dat er in de alcoholvrije wijn nog 0.5% alcohol zit. Let daar altijd goed op bij de aanschaf van alcoholvrije wijn.

Alcoholvrije wijn kopen bij Drankuwel

Wilt u graag alcoholvrije wijn kopen? Zoek dan niet verder, want bij ons bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u verschillende alcoholvrije wijnen die u gemakkelijk kunt bestellen en thuis laten bezorgen. Van rode wijn tot witte wijn en champagne. Leveren doen we namelijk snel. Is uw bestelling voor 10.00 uur gedaan dan heef u de bestelling de volgende dag in huis. Dit geldt van maandag tot vrijdag.

Als u vragen heeft of behoefte aan advies, dan kunt u contact met ons opnemen.

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.