29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bier cadeau

Wilt u graag iemand bier cadeau geven? Dan bent u hier bij Drankuwel aan het juiste adres. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uzelf een heerlijk bier cadeau te geven of meerdere biertjes, wellicht speciaalbiertjes. Er is van alles mogelijk. Vooral voor de echte bierliefhebber is het geven van een bierpakket natuurlijk het perfecte cadeau. Een gezellig avondje bier proeven met diverse biertjes is natuurlijk ook altijd een goed idee. Wat de reden ook is, bij ons bent u aan het juiste adres voor bier.

Meer weten over de mogelijkheden en ons assortiment bier? Ontdek het hieronder.

Ons assortiment bier

In ons assortiment vindt u allerlei verschillende soorten bieren. Van speciaalbier tot pils, maar ook bier in krat of blik. Wat uw voorkeur ook heeft met betrekking tot het drinken van bier, wij zijn van alle markten thuis. Dat geldt ook voor de verschillende merken bier. Bekende merken als Heineken, Amstel en Hertog Jan, maar ook minder bekende merken, zoals Brouwerij ’t IJ. Natuurlijk hoort er bij een lekker biertje ook een goed passend bierglas om extra te genieten van het bier. Dit maakt het bier drinken extra compleet.

Bierpakketten cadeau

Alleen een flesje bier geven zonder een mooie verpakking er omheen geeft natuurlijk niet zo leuk. Vooral niet als het een cadeau is. Daarom hebben wij in ons assortiment mooie bierpakketten om cadeau te geven. U heeft de keus uit verschillende soorten bier en ook de inhoud van de verpakking kan verschillen. Zo vindt u in het ene pakket een bierglas of 2 erbij en wat lekkers om tijdens het bier drinken te eten. Ook bestaan de pakketten uit allerlei verschillende soorten bieren. Bierpakketten met bekende bier merken erin, maar ook pakketten met iets minder bekende biertjes. Dat maakt een bierpakket ook zo leuk. Tevens zorgt de verpakking er natuurlijk ook voor dat het leuk is om te geven en om te ontvangen.

Bier cadeau bestellen bij Drankuwel

Iemand een origineel en heerlijk cadeau geven? Dan is bier cadeau geven het perfecte cadeau voor een echte bierliefhebber. Met ons ruime assortiment zit er altijd wel een passend bier cadeau tussen. Of het nu om speciaalbier gaat of de meer bekende bieren. Om het cadeau helemaal compleet te maken kunt u er ook voor kiezen om er een bierglas bij te doen. In sommige bierpakketten zit tevens als een bierglas.

Een vraag over de bieren in ons assortiment of de mogelijkheden van een bier cadeau? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag persoonlijk verder.