5x leuke drankcadeaus om te geven

Een drankpakket cadeau geven aan een ander is ontzettend leuk. Verras de jarige, jouw broer, vriendin, vader of wie dan ook met bijvoorbeeld een wijnpakket of bierpakket cadeau. Met wat extra drank op voorraad kunnen er wel vaker feestje gegeven worden of gewoon even gezellig borrelen in huis of de tuin. Er zijn natuurlijk allerlei verschillende drankcadeaus om te geven. Dit hoeft niet alleen een wijnpakket of bierpakket te zijn er is namelijk meer op het gebied van drank.

In deze blog hebben we daarom 5x de leukste drankcadeaus om te geven verzameld. Ben je benieuwd naar onze tips? Lees dan hieronder verder.

1: Wijnpakket met hapjes

Een echte wijnliefhebber kan nooit genoeg wijn hebben. Daarom is een wijnpakket altijd een goed idee. Alleen een fles wijn met een papiertje er omheen geeft niet zo leuk. Daarom vind je in ons assortiment verschillende wijnpakketten met extra producten. Denk aan passende wijnglazen en hapjes. Nu zijn er natuurlijk allerlei verschillende wijnen. Rode wijn, witte wijn, rosé wijn en champagne. Voor een verjaardag is een iets luxere wijn, zoals champagne ook erg leuk en feestelijk om te geven. Denk aan de wijnen van Moët & Chandon. Deze liggen qua prijsklasse wel hoger, maar zijn zeker de aankoop waard.

Drankpakket cadeau geven

2: Speciaalbier pakket

Wie wordt er nu niet blij van allerlei verschillende soorten bieren? Een echte bierliefhebber in elk geval wel. Kies voor een bierpakket met speciaalbieren. Een origineel met originele bieren. Het pakket geeft extra leuk als het is voorzien van bierglazen en lekkere snacks. Naast een speciaal bierpakket kun je ook voor iets safer spelen en gaan voor een bierpakket met de iets bekendere merk bieren. Denk aan Hertog Jan of Heineken. Het is maar net wat je graag wil geven en waar de ander natuurlijk van houdt.

3: Shotjes pakket met spel

Een feestje is niet compleet zonder shotjes en een spel met shotjes. Super leuk drankcadeau om te geven aan een jarige. De shotjes kunnen tenslotte meteen genuttigd worden. In combinatie met een drankspel wordt het feest extra leuk. Denk aan Stef Stuntpiloot of andere drankspellen, zoals bussen. Leuk om thuis en als warmdraaiertje voor een stapavond. Ga voor een shotjes drankpakket om extra sfeer en gezelligheid toe te voegen aan een thuis feestje.

4: Cocktail pakket

Cocktails hebben altijd iets feestelijks en vrolijks. Het drankje ziet er altijd mooi uit en wordt in tegenstelling tot het alleen inschenken van drank op een spectaculaire wijze bereid. Een cocktail pakket cadeau geven kan super leuk zijn. Verzamel bijvoorbeeld een lijst met lekkere cocktails en schaf daar mini flesjes sterke drank voor aan. Je kunt het pakket compleet maken met een cocktail shakebaker en bijbehorende accessoires.

Wijnproeverij cadeau geven

5: Drank proeverij cadeau geven

Je kunt er ook voor kiezen om een hele andere ervaring te geven aan een drankcadeau. Geef een drank proeverij cadeau. Dit is weer eens iets anders dan zelf de drank kopen en deze vervolgens cadeau te geven. Een unieke ervaring om met andere ogen naar drank te kijken en natuurlijk te proeven. Denk aan een bierproeverij, wijnproeverij of iets met whisky. Er zijn allerlei verschillende drank proeverijen te bedenken. Het is tenslotte maar net wat goed past bij degene waar je het aan wilt geven.

Welke van bovenstaande 5 drankcadeaus vind jij het leukst om te geven?