Sonnema Berenburg & Cola P.E.T.

€ 9,95
€ 9,95
Op voorraad
SKU
19011

Details over het product

Description
Sonnema berenburg & Cola in PET fles 1,5 Ltr

Sonnema berenburg met Cola evenementen fles 1,5 liter

Sonnema Cola, een mix met een stevige bite! Deze premix is ideaal voor feesten en evenementen. In deze receptuur worden o.a. gentiaanwortel en sandelhout gebruikt.

Alcoholhoudende mixdrank met cola en Sonnema Berenburg.

Belstel Sonnema Cola evenementen fles voordelig bij horecagoedkoop.nl

Speciaal voor uw evenement voor binnen en buiten een perfecte reddy to drink mix. Goede smaak / sterke PET fles / goed afsluitbaar / Werkt gemakkelijk en snel ! Niet aangebroken onbeschadigde volle verpakkingen kunnen retour. Vraag naar de mogelijkheden.Sonnema berenburg is de oudste en meest geliefde Berenburg die er is. Sonnema wordt al generatie op generatie gedronken. In de unieke receptuur worden gentiaanwortel, sandelhout, duizendguldenkruid, esblad, oranjeschillen en andere kruiden gebruikt. Zo begon het ruim 150 jaar geleden en zo doen we het nog steeds. Ambachtelijk. Met zorg en volgens oud (geheim) familierecept. Robuust en eigenzinnig. Dat is de smaak van Sonnema, de pittige kruidendrank uit Friesland. Net zo eigenzinnig als de Dokkumer Fedde Sonnema zelf, die in 1860 in zijn herberg zijn eigen beerenburg maakte. Ook aan de naam geeft hij een eigen draai. Sonnema’s wordt met één ‘e’ geschreven. Sonnema heeft geen houdbaarheidsdatum zolang de fles maar ongeopend en op een donkere plek bewaard wordt. Na 3 jaar kan er alleen een smaakverandering optreden. Sonnema is tevens glutenvrij. Kruidenhandelaar Hendrik Beerenburg De naam ‘beerenburg’ is afkomstig van de Amsterdamse kruidenhandelaar Hendrik Beerenburg. hij verkocht kant-en-klare kruiden pakketjes, waarmee een pittige kruidendrank gemaakt kon worden. De kruidenpakketjes waren speciaal samengesteld om op jenever of brandenwijn te trekken. De Friese schippers, die op hun Skûtjes naar de Bollenstreek in het Westen voeren, brachten beerenburg van Amsterdam naar Friesland. En zo kwamen de kruidenmengsels van Hendrik Beerenburg in Dokkum terecht bij Fedde Sonnema. De inventieve Fedde besloot de kruidendrank in zijn herberg aan de man te brengen.Fedde Sonnema Dokkum, 1860. Herbergier Fedde Sonnema staat op het punt om geschiedenis te schrijven met zijn eigen recept voor beerenburg. Fedde stelde hiervoor een unieke kruidenmelange samen en liet de kruiden vervolgens trekken op zuivere jenever.
Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 1,5L
Aantal per verpakking 1
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan