7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PET flessen

Een liefhebber van frisdrank en gaat de voorkeur uit naar PET flessen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ze zijn gemakkelijk om mee te nemen en tevens hersluitbaar. Vaak kiezen mensen voor een PET flessen in plaats van blikjes frisdrank of ander drinken in blik. Een blikje drinken moet tenslotte in 1 keer worden leeggedronken. Bij een PET fles is dit niet het geval en kan de dop er weer op en het frisdrank langer bewaard worden. In ons assortiment vindt u verschillende hoeveelheden PET flessen frisdrank.

Assortiment PET flessen frisdrank

Wij bieden een ruim assortiment frisdrank aan en daar horen naast de blikjes frisdrank ook de PET flesjes bij. Diverse bekende merken frisdrank bieden wij aan in flesjes. Denk aan Coca Cola, Lipton ice tea, Spa Blauw en diverse soorten Royal Club frisdranken. Wanneer u overweegt om éen of meerder van deze soorten te bestellen, neem dan eens een kijkje in ons ruime assortiment frisdrank PET flessen. Ideaal voor een feestje om te gebruiken als fris met het mixen van verschillende party drinks.

PET flessen bestellen bij Drankuwel

Behoefte aan PET flessen thuis of voor tijdens een verjaardag? Ontdek dan ons assortiment PET flessen. U kunt de flessen in een tray kopen, maar het is ook mogelijk om bepaalde frisdrank flesjes los te kopen. Het is daarin maar net wat u prettig vindt. Als u voor 10.00 uur besteld van maandag tot vrijdag dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis.

Als u behoefte heeft aan advies of een vraag heeft neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u dan graag verder.