Download Energy Blik 24x25cl

€ 14,99
€ 14,99
Op voorraad
SKU
17001

Details over het product

Description

Voordelige Redbull vervanger Download Energie drank blikjes 24x25cl Actie 

Energiedrank werd populair in Azië lang voordat het de Verenigde Staten bereikten. In 1962 bracht het Japanse farmaceutische bedrijf Taisho zijn Lipovitan D-drank uit. Het was ontworpen om werknemers tot diep in de nacht te laten werken. Lipovitan D bevat taurine, hetzelfde ingrediënt dat te vinden is in veel van de energiedranken van vandaag.

De allereerste energiedrank

De eerste energiedrank die de de Verenigde Staten bereikte was helemaal geen energiedrank, het was meer een zwarte frisdrank genaamd de " schok ". In cola was veel suiker toegevoegd en cafeïne. In de jaren tachtig werd dit drankje al snel veel gedronken op universiteitscampussen. Een Oostenrijkse zakenman genaamd Dietrich Mateschitz pikte het potentieel van de energiedrank op tijdens een zakenreis naar Azië. Samen met twee Thaise zakenpartners startte ze het bedrijf Red Bull GmbH energiedrank, met het idee om de drank aan jonge Europeanen op de markt te brengen. Veel clubs aan de Amerikaanse westkust begonnen het te importeren van de energiedrank als cocktailmixer.

De bekende middagdip: drink energiedrank

Veel mensen zijn afhankelijk van koffie om hun dag te beginnen. Cafeïne verhoogt je energie en zorgt ervoor dat je je meer alert en wakker voelt. Aangezien deze effecten na een paar uur afnemen, kun je je halverwege de middag moe gaan voelen. Energiedrank kan je de extra energie bieden die je zoekt om je dag door te komen. Energiedrank worden vaak gedronken door mensen die naast werk ook andere verantwoordelijkheden hebben, zoals gezinsverplichtingen of ambities om hun opleiding voort te zetten.

De voordelen van energiedrank

Energiedrank geeft je meer energie, na het drinken produceren ze gevoelens van alertheid, waakzaamheid en productiviteit. Daarnaast geven ze een snelle levering van cafeïne. Omdat energiedrank koud worden geserveerd, kunnen ze veel sneller worden geconsumeerd dan koffie. Sneller consumeren leidt ertoe dat cafeïne sneller in de bloedbaan terechtkomt. Een ander voordeel van energiedrank is dat bij koffie en thee de hoeveelheden cafeïne sterk kunnen variëren. Bij energiedrank zit er een gestandaardiseerde hoeveelheid cafeïne in elk blik. Consumenten weten voor het grootste deel precies hoeveel cafeïne ze krijgen, wat handig is voor diegenen niet teveel binnen willen krijgen.

Koop bij ons goedkoop energiedrank in

Heb jij ook behoefte aan extra energie en kom je vaak lastig de middag door? Koop dan bij ons goedkoop je energiedrank in. Met een hele tray blikjes ben je goedkoop uit. Ook heerlijk in cocktails te gebruiken! De smaak is heerlijk en je kunt er geen genoeg van krijgen. Koop vandaag nog voordelig in bij Horecagoedkoop.nl

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 25cl
Aantal per verpakking 24
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan