9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar

voordelige-a-merken

Alles voor een
geslaagd feest

Van het geven van je eigen feest
tot het geven van het leukste cadeau

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €75.-

*Bestel voor meer dan € 75
(exclusief statiegeld)

betrouwbaar

Besteld voor 23.59
is morgen verzonden

Goedkoop en snel bij Drankuwel

Bier

Voor de lekkerste biertjes uit ons

assortiment!

Frisdrank

Voor de lekkerste frisdrank uit ons

assortiment!

Rosé wijn

Rosé wijn is er in allerlei soorten en smaken. Een heerlijke en veelzijdige variant. Deze wijn wordt van verschillende druivenrassen gemaakt. Daardoor is er een grote diversiteit in rosé wijn. Ze verschillen in smaak, kleur en herkomst. Echter wordt de wijn niet gemaakt door witte met rode wijn te vermengen. Rosé wordt gemaakt van blauwe druiven, maar wordt vooral herkend door de roze kleur. Hieronder vertellen we u graag meer over de rosé wijn die vooral in de zomer erg populair is.

Waar komt de kleur van rosé vandaan?

Rosé wordt gemaakt van blauwe druiven. Alleen hoe ontstaat dan die roze kleur waar de wijn zo door herkend wordt? Dat leggen we u graag uit. De kleur van rosé wijn kan variëren van licht oranje tot fel aardbei roze. De schil van de druif zorgt voor de kleur van de wijn. Het sap dat uit de druif komt is namelijk altijd kleurloos. De schil echter niet. Het is aan de wijnboer wat voor kleur de rosé krijgt. Of rood of juist roze. Dit doet hij door de blauwe schillen heel even in contact te brengen met het kleurloze druivensap. Hoe langer het contact, des te donkerder de wijn.

Rosé wijn kopen bij Drankuwel

Via onze website van Drankuwel vind u allerlei verschillende rosé wijnen. De flessen rosé zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en met veel zorgvuldigheid hebben wij het assortiment samengesteld. Naast rosé bieden wij op onze website ook verschillende rode en witte wijnen aan voor een gezellig of relaxed momentje thuis.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen of adviseren u dan graag verder.

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.