21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Drank pakketten

Is er binnenkort iemand jarig en wil je dit persoon een mooi cadeau geven? Ontdek dan eens de drank pakketten van Drankuwel. In ons assortiment vind je allerlei verschillende soorten drank pakketten om een verjaardag of ander feestje helemaal compleet te maken. Door de verschillende mogelijkheden die we aanbieden wat betreft de pakketten zit er altijd een passend pakket voor jou tussen. We hebben namelijk drank pakketten met sterke drank, mixdrankjes, maar ook met shotjes. Meer weten over os aanbod? Lees dan snel verder.

Drank pakketten voor iedere portemonnee

Bij Drankuwel hebben we verschillende drank pakketten die geschikt zijn voor iedere portemonnee en gelegenheid. We hebben bijvoorbeeld een partymand met mixdrankjes en wat lekkers voor erbij en tevens leuk ingepakt in een rieten mand. Daarnaast hebben we ook verschillende drankflessen in een mooie feestelijke verpakking. Wilt u toch liever een wijnpakket of bierpakket geven? Hierin hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment. Op die manier creëren wij graag voor een ieder wat wils.

Drankpakket kopen bij Drankuwel

Iemand een origineel en smakelijk cadeau geven? Dan is een drankpakket voor de zo nu en dan alcohol drinkers een perfect cadeau. Tijdens een verjaardag of ander feestje zorgt alcohol voor de nodige extra sfeer en mooie verhalen. Een drankpakket hoeft natuurlijk niet alleen gegeven te worden bij een feestelijk moment. Je kunt iemand ook een drankpakket geven als blijk van waardering of als een bedankje naar aanleiding van een bepaalde actie.

Heb je een vraag over onze drank pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou dan graag persoonlijk verder.