GOED NIEUWS ! Het aantal bestellingen in de Horeca en Thuismarkt neemt enorm toe.
UITDAGING ! Door onderbezetting bij onze logistieke partners kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt.
HELP ! Bestel op tijd en zorg dat u bereikbaar bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.
Alvast bedankt voor uw begrip.

Heineken Bier fust 50 L

Nu € 189,95 Eerder € 195,00
Op voorraad
SKU
10013

goedkoop Heineken bier fust 50 liter met 100 euro HL "BONUS"

Statiegeld fust 30 euro, Korf of Sankey-sluiting.

Heineken bier is een verfrissend A-merk bier, heeft een mild bittere smaak en is makkelijk doordrinkbaar. Heineken bier bevat 5% alcohol.  Voor het heerlijke pure karakter wordt Heineken bier gebrouwen met zuiver water, mout, hop en het unieke Heineken A- Gist. Voor de heerlijke helderheid rust Heineken na het brouwen langer dan andere pilseners. Lageren is het tijdelijk opslaan van ‘jong’ bier in een vat of tank, waardoor het bier kan rijpen. Dit gebeurt voor Heineken bier voor maar liefst 21 dagen waardoor je geniet het van het  helderste bier. Het allerlekkerst wanneer deze wordt gedronken met een temperatuur van 4-6 graden celcius. Zonder verdere toevoegingen want juist de puurheid zorgt voor de beste kwaliteit. Een Nederlands kwaliteits biertje wat nooit verveelt en wereldwijd veel liefhebbers heeft. Een gemiddeld getapt glas is 0,2 liter waardoor je uit deze Heineken fust 50 liter ongeveer 250 glazen heerlijk, helder Heineken bier kunt tappen. Proost!

Horecagoedkoop biedt goedkoop de Heineken fust 50 liter aan, ideaal voor horeca, catering, vereniging, sport kantine en evenementen. De bierfusten van Heineken zijn ook verkrijgbaar in 20 en 30 liter.

Het ontstaan van Heineken

Heineken begint als de 22- jarige Gerard Heineken in 1863 de eeuwenoude Amsterdamse brouwerij De Hooiberg koopt en er de grootste brouwerij van Nederland van maakt.  De ster op de Heineken producten is een oud brouwers- symbool uit de middeleeuwen. Waarbij vier van de vijf punten van de ster staan voor de onbekende magie van het bier brouwen. Het vijfde punt staat voor de passie en de vakkundigheid van de Nederlands bekendste bier brouwerij. Heineken bezit ook andere zeer bekende merken als Amstel, Brand, Wieckse, Jilz en Strongbow. Waarvan Heineken, Amstel, Desperados, Sol en Strongbow wereldwijd gezien zeer belangrijk zijn. 

Maandelijkse bier sample

Wist u dat elke Heineken Brouwerij wereldwijd maandelijks een sample opstuurt naar Nederland, om hier de smaak te laten testen? En de unieke Heinekensmaak wordt niet machinaal vastgesteld, maar getest door..... juist, menselijke proevers, in dienst van het Heineken concern. Geen verkeerd baantje.....

Het is Horecagoedkoop.nl gelukt om dit A-merk tegen zeer scherpe prijzen in te kopen. Bestel nu dit bekendste pilsje uit Nederland voor een zeer lage prijs! Bekijk ook onze andere bierfusten en prachtige merken, zoals:

  • Hertog Jan;
  • Grolsch;
  • Jupiler.
Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 50 L
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.