Geen producten gevonden voor deze selectie.

Longdrink

Bent u op zoek naar longdrinks? Neem dan eens een kijkje in ons online aanbod. In ons assortiment vindt u namelijk verschillende longdrinkglazen. De glazen kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Voor als waterglas, frisdrank of natuurlijk als cocktailglas. Voor frisdrank hebben wij tevens ook verschillende frisdrankglazen. Alleen in een longdrinkglas kunt u allerlei verschillende soorten drinken in schenken. De meeste longdrinkglazen zijn tevens gemaakt om makkelijk te stapelen.

Voor iedereen een passend longdrinkglas

Bij ons vindt u verschillende soorten longdrinkglazen. Denk aan speciale Gin tonic glazen voor een heerlijke cocktail, maar ook de smallere meer frisdrank en sapjes glazen. De glazen in ons assortiment zijn tevens onbreekbaar. Dat zorgt ervoor dat u lang de glazen kunt gebruiken. De longdrinks zijn tevens verkrijgbaar in een doos, waarin zes glazen zitten. Zo heeft u in elk geval met 1 doos al wat glazen op voorraad.

Longdrinkglazen kopen bij Drankuwel

Behoefte aan longdrinks? Zoek dan niet verder, want bij ons bent u aan het juiste adres voor longdrinkglazen. Laat dat feestje maar beginnen. Of natuurlijk het aanvullen van de voorraad van glazen die u eigenlijk wel dagelijks gebruikt. Voor een voordelige prijs kunt u de glazen bij ons aanschaffen. Als uw bestelling voor 10.00 uur is besteld dan is deze de volgende dag al in huis.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag persoonlijk verder.

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.