1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Naar product
    • 1x
      € 5,99

Champagne glazen

Iets te vieren? Dan kunnen champagne glazen voor een goed glas champagne natuurlijk niet ontbreken. De glazen kenmerken zich vaak door een lange, smalle en elegante vorm. De glazen zijn daardoor net even anders dan bijvoorbeeld een wijnglas. De vorm van het glas is er natuurlijk niet voor niets. Bij champagne heeft u namelijk te maken met een bruisende wijn. Het is aan de raden om de champagne glazen voor gebruik eerst om te spoelen met warm water. Daarna drogen op een rek. Op die manier kan er een goede ontwikkeling ontstaan van de bubbeltjes.

Tips voor champagneglazen kopen

Een eivormig champagneglas geeft de beste smaakbeleving voor het drinken van champagne. De geur, maar ook de bubbels komen zo het beste tot zijn recht. De 10 centiliter champagne glazen hebben het voordeel dat de bubbel niet snel dood slaat. Daarnaast drinkt u de champagne dan ook op de juiste temperatuur. Bij afwassen is alleen warm water gebruiken de beste tip. Als u de glazen in de kast wilt zetten, dan kunt u het beste de glazen altijd zo in de kast zetten dat de kelk naar boven staat.

Champagneglazen bestellen bij Drankuwel

Wilt u graag iets vieren met een glas champagne? Dan vind u bij ons van Drankuwel een passend champagneglas. Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk genieten van de champagneglazen. Daarom vindt u in ons assortiment onbreekbare champagneglazen. Mocht er dan al een ongelukje gebeuren, dan is het glas niet meteen stuk. Naast de glazen voor champagne hebben wij ook ander glaswerk om optimaal kunnen genieten van uw drankje.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Op zoek naar onze champagne? Klik dan hier.

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.