GOED NIEUWS ! Het aantal bestellingen in de Horeca en Thuismarkt neemt enorm toe.
UITDAGING ! Door onderbezetting bij onze logistieke partners kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt.
HELP ! Bestel op tijd en zorg dat u bereikbaar bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.
Alvast bedankt voor uw begrip.

Erdinger Weiss fust 30 L

Nu € 97,95 Eerder € 108,95
Op voorraad
SKU
10042

Erdinger Weissbier fust 30L

Erdinger Weissbier is een Duits weissbier met een frisse en licht zurige smaak, en een lichte bitterheid in de afdronk. Duits weissbier of weizenbier is absoluut iets anders dan Belgisch witbier; het verschil lichten we onderstaand toe. Horecagoedkoop.nl biedt een Erdinger Weissbier fust 30 liter aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Bestel vandaag nog – wij leveren zeer snel!

  • Alcoholpercentage: 5,3%; 

Over Erdinger Hefe Weissbier

Erdinger Weissbier is een troebel, bovengistend weissbier met een blonde kleur, en met aroma's van banaan en kruidnagel. Een bijzonder bier dat het beste smaakt op een drinktemperatuur van 6-8 ‘C.

Historie

Erdinger is een biermerk uit Duitsland. De oorsprong van dit biermerk ligt in 1886 (meer dan 125 jaar geleden!) toen in Erding een weizenbierbrouwerij werd geopend. Het meest bekende product van Erdinger is de Hefe Weissbier.

Erdinger heeft een heuse fanclub, die momenteel zo’n 79.000 leden telt…..

Weizenbier vs. Witbier

Duits weizenbier en Belgisch witbier zijn niet hetzelfde. Beiden zijn tarwebieren, maar er zijn duidelijke verschillen:

Duits weizenbier moet minimaal 50 procent tarwemout bevatten, waardoor het een extra volle schuimkraag krijgt. Het Duitse bier mag op grond van het Reinheitsgebot geen andere grondstoffen bevatten dan graansoorten, water en hop. Het troebele bier is bleekgeel tot blond van kleur en het heeft een frisse, lichtzurige en volmondige smaak.

Belgisch witbier daarentegen wordt gebrouwen van ongemoute tarwe, waaraan wel allerlei ingrediënten mogen worden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld koriander en sinaasappelschillen. Het troebele Belgische witbier bevat minder tarwe dan de Duitse weizenbieren en is friszoet en kruidiger van smaak.

Bestel Erdinger Weissbier bij Horecagoedkoop.nl

Vergelijk de prijs van een Erdinger Weissbier fust 30 liter bij Horecagoedkoop.nl en bij andere aanbieders, bereken uw besparing en plaats vervolgens een bestelling…. wij leveren per omgaande!

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 30 L
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.