66 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Blikjes frisdrank

Blikjes frisdrank zijn onmisbaar tijdens een feestje thuis. Ze kunnen perfect gebruikt worden om te mixen met alcohol. Alleen als je gaat voor een alcoholvrije avond dan zijn blikjes frisdrank natuurlijk een heel goed alternatief. Je krijgt er wel een energy boost van en het is net even een ander smaakje dan water. In de meeste gevallen zit er ook koolzuur in frisdrank dus je hebt ook een hele andere smaakbeleving.

Wil je graag meer weten over frisdrank en de blikjes frisdrank uit ons assortiment? Lees dan hieronder verder voor meer informatie.

Hoe wordt frisdrank gemaakt?

Bij de bereidingswijze van frisdrank wordt er eerst een siroop bereid. Het suiker wordt opgelost in water en vervolgens wordt er vruchtensap plus geur- en smaakstoffen erin gedaan. Bij de frisdrank cola is het bijvoorbeeld zo dat er een deel van de colanoot erin wordt gedaan. Pas daarna wordt de siroop gemengd met het water. Iedere frisdrank heeft natuurlijk zijn eigen recept voordat het tot stand komt.

Een ander opvallend punt is dat blikjes frisdrank altijd rond zijn. Daar is een reden voor. Het heeft met duurzaamheid te maken. Voor een standaard frisdrank blikje van 0,33ml is ongeveer 310cm2 aluminium materiaal nodig. Als er een rechthoekig blikje zou moeten worden gemaakt van dezelfde grote dan heb je 340cm2 aan materiaal nodig. Het aluminium materiaal wordt in een cilindrische vorm geperst. Hoeken en bochten zouden zorgen voor problemen bij massief materiaal. Er zou dan meer materiaal gebruikt moeten worden om het beter bestand te maken. Een rond blikje is dus duurzamer en voordeliger.

Blikjes frisdrank kopen

Ons assortiment frisdrank

In ons assortiment vind je allerlei verschillende soorten frisdrank. Frisdrank met en zonder koolzuur en van huismerken tot A-merken. Denk aan Coca Cola, blikjes Fanta, Lipton, Fuze Tea, Pepsi, Red Bull, Rivella, Royal Club, Monster Energy, 7-UP en Sprite. Op die manier bieden wij graag een ruim aanbod aan met voor een ieder wat wils. Naast de original blikjes frisdrank van bepaalde merken bieden wij ook een ruim aanbod ZERO frisdrank blikjes aan.

Blikjes frisdrank kopen bij Drankuwel

Wil je graag blikjes frisdrank online bestellen voor een verjaardag of een ander feestje? Dan ben je bij Drankuwel aan het juiste adres. Met ons zeer ruime assortiment aan frisdrank blikjes zit er altijd wel een frisdrank tussen die jouw voorkeur heeft. Of dit nu de zero variant is of niet. De blikjes frisdrank kunnen natuurlijk ook gebruikt worden om te mixen met alcohol. Daar kunnen hele lekkere combinaties uit ontstaan.

Een vraag over de frisdrank blikjes in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Gaat de voorkeur toch meer uit naar P.E.T flessen met frisdrank? Ook dat vind je bij ons terug in het assortiment.