30 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bierpakket met glas

Ben je op zoek naar een smaakvol cadeau om weg te geven? Als verjaardagscadeau, relatiegeschenk of om gewoon zomaar cadeau te doen? Bij Drankuwel ben je aan het goede adres. Hier vind je volledige drankpakketten waarmee je een ander verrast. Bekijk onze bierpakketten met glas die zijn samengesteld uit allerlei heerlijke bieren van de beste merken. Wie uit jouw kenniskring is een echte bierliefhebber die dit pakket absoluut gaat waarderen?

Bierpakket met glas

Een optimale smaakbeleving

Een biertje op zichzelf is vaak al lekker. Naast een smakelijke maaltijd, om de glansrijke zege tijdens de derde helft te vieren of in gezelschap van jouw vrienden in de kroeg. De smaken van een gewone pils of van een rijk speciaalbiertje doen je goed. Het glas waarin het bier wordt geserveerd is bijzonder belangrijk om het genot van jouw drankje te verhogen. In het juiste glas komt het bier goed tot zijn recht, zodat de geur- en smaakbeleving optimaal is. Om die reden vind je in ons assortiment volledige bierpakketten met bijbehorende glazen.

Door ons veelzijdig assortiment vind je altijd het juiste bierpakket met glas waar jouw broer, vriend of collega zo over te spreken is. Dus met een bierpakket als cadeau, ook verkrijgbaar zonder bierglazen, kom je altijd tot een verrassend en welkom geschenk.

Diverse bierpakketten in ons assortiment

We verkopen de lekkerste bieren van de beste merken. Van bekende A-merken tot voordelige huismerken van topkwaliteit. Je vind een breed aanbod aan allerlei smaakvolle bieren die bij jezelf en bij je vrienden in de smaak vallen. En is degene voor wie je een cadeau zoekt meer van de wijnen? in dat geval vind je tussen onze diverse wijnpakketten het geschikte cadeau.

Heb je een bierpakket met glas gevonden waarvan je weet dat de ontvanger ervan zal genieten? Bestel het pakket vandaag voor 23:59 uur, dan doen wij het morgen op de bus. Bij een bestelling van €75,- of hoger is de verzending gratis. En woon je in de buurt, op doordeweekse dagen kun je het pakket gratis afhalen.

Bierpakket met glas bestellen bij Drankuwel

Geef jouw vriend of collega een uitermate verrassend cadeau in de vorm van een volledig bierpakket met glas om heerlijk van te genieten. Een gegarandeerd succes waar je anderen blij mee maakt. En natuurlijk kun je jezelf ook zo’n bierpakket met jouw lievelingsbiertjes cadeau doen. Heb je vragen over de diverse biertjes in ons aanbod? Neem vrijblijvend contact met ons op of plaats online jouw bestelling.