34 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bierpakket met glas

Bent u op zoek naar een smaakvol cadeau om weg te geven? Als verjaardagscadeau, relatiegeschenk of om gewoon zomaar cadeau te doen? Bij Drankuwel bent u aan het goede adres. Hier vindt u volledige drankpakketten waarmee u een ander verrast. Bekijk onze bierpakketten met glas die zijn samengesteld uit allerlei heerlijke bieren van de beste merken. Wie uit uw kenniskring is een echte bierliefhebber die dit pakket absoluut gaat waarderen?

Bierpakket met glas

Een optimale smaakbeleving

Een biertje op zichzelf is vaak al lekker. Naast een smakelijke maaltijd, om de glansrijke zege tijdens de derde helft te vieren of in gezelschap van uw vrienden in de kroeg. De smaken van een gewone pils of van een rijk speciaalbiertje doen u goed. Het glas waarin het bier wordt geserveerd is bijzonder belangrijk om het genot van uw drankje te verhogen. In het juiste glas komt het bier goed tot zijn recht, zodat de geur- en smaakbeleving optimaal is. Om die reden vindt u in ons assortiment volledige bierpakketten met bijbehorende glazen.

Door ons veelzijdig assortiment vindt u altijd het juiste bierpakket met glas waar uw broer, vriend of collega zo over te spreken is. Dus met een bierpakket als cadeau, ook verkrijgbaar zonder bierglazen, komt u altijd tot een verrassend en welkom geschenk.

Diverse bierpakketten in ons assortiment

We verkopen de lekkerste bieren van de beste merken. Van bekende A-merken tot voordelige huismerken van topkwaliteit. U vindt een breed aanbod aan allerlei smaakvolle bieren die bij uzelf en bij uw vrienden in de smaak vallen. En is degene voor wie u een cadeau zoekt meer van de wijnen? in dat geval vindt u tussen onze diverse wijnpakketten het geschikte cadeau.

Heeft u een bierpakket met glas gevonden waarvan u weet dat de ontvanger ervan zal genieten? Bestel het pakket vandaag voor 23:59 uur, dan doen wij het morgen op de bus. Bij een bestelling van €75,- of hoger is de verzending gratis. En woont u in de buurt, op doordeweekse dagen kunt u het pakket gratis afhalen.

Bierpakket met glas bestellen bij Drankuwel

Geef uw vriend of collega een uitermate verrassend cadeau in de vorm van een volledig bierpakket met glas om heerlijk van te genieten. Een gegarandeerd succes waar u anderen blij mee maakt. En natuurlijk kunt u uzelf ook zo’n bierpakket met uw lievelingsbiertjes cadeau doen. Heeft u vragen over de diverse biertjes in ons aanbod? Neem vrijblijvend contact met ons op of plaats online uw bestelling.