50 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar

voordelige-a-merken

Alles voor een
geslaagd feest

Van het geven van je eigen feest
tot het geven van het leukste cadeau

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €75.-

*Bestel voor meer dan € 75
(exclusief statiegeld)

betrouwbaar

Besteld voor 23.59
is morgen verzonden

Goedkoop en snel bij Drankuwel

Bier

Voor de lekkerste biertjes uit ons

assortiment!

Frisdrank

Voor de lekkerste frisdrank uit ons

assortiment!

Bierpakket cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Dan bent u hier aan het juiste adres. Een bierpakket cadeau geven aan een echte bierliefhebber of liefhebster is altijd goed. Het is tevens een origineel en lekker cadeau om te geven en om te ontvangen. Tijdens een verjaardag een bierpakket cadeau geven of voor de kerst; er is altijd wel een goede reden voor een bierpakket. Bier wordt door veel mensen gewaardeerd en daarom is een bierpakket voor een echte liefhebber een super cadeau.

Wilt u graag meer weten over de bierpakketten in ons assortiment? Ontdek daar hieronder meer over.

Bierpakket cadeau assortiment

Bij een bierpakket zitten er verschillende soorten biertjes in een pakket die bij u worden thuisbezorgd. Met ons ruime aanbod zit er altijd wel een pakket voor u tussen of natuurlijk voor degene die u een bierpakket cadeau wilt doen. U kunt daarom kiezen uit verschillende soorten bierpakketten. Ook bieden wij speciaalbier pakketten aan om het cadeau extra origineel en speciaal te maken.

Er komen steeds meer ambachtelijke brouwerijen. Zij proberen elk een eigen, karakteristieke smaak te ontwikkelen. Sommige brouwerijen zijn al eeuwen oud en andere nog recentelijk, maar maken bier speciaal. Nederlandse en Belgische bieren zijn de meest bekende speciaalbieren. Deze vindt u ook in ons assortiment bierpakketten terug. Er is verder geen wettelijke definitie voor speciaal bier. Deze term wordt alleen gebruikt voor alle bieren die niet onder pils vallen.

Origineel bierpakket cadeau kopen

Een origineel bierpakket kopen bij Drankuwel

Bierliefhebbers kunt u altijd blij maken met bier of natuurlijk speciaalbier. Bij Drankuwel heeft u daarom een ruime keus in verschillende bierpakketten. Ieder pakket is uniek. Zo zijn er pakketten die een bierglas of meerdere bierglazen bevatten. Een ander pakket heeft er ook nog een lekkere snack bij. En een ander pakket heeft bijvoorbeeld weer beide. Ook hebben we bierpakketten in houten kistjes. Extra leuk en origineel om te geven.

De keus in ons assortiment is dus reuze en daarmee voor ieder wat wils. Het maken van een juiste keus kan daarom lastig zijn. Komt u ergens niet uit of heeft u een vraag? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen en/of adviseren u graag persoonlijk verder.

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.