18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bier kratten

Een bierkrat of losse flessen bier zijn altijd handig om op voorraad te hebben thuis. Denk aan onverwachte gasten die wel een biertje lusten. Of een spontaan gezellig avondje met vrienden waarbij een bierkrat met flessen bier natuurlijk niet mag ontbreken. Vooral tijdens warmere dagen of wanneer het erg gezellig is ben je met een aantal personen zo weer wat biertjes verder. Jij wil dan natuurlijk niet te hoeven zeggen dat het bier op is.

In ons assortiment vind je daarom verschillende kratten of losse flessen bier. Een voorraad bier is tenslotte nooit niet weg. Lees er hieronder meer over.

Kratten bier kopenKratten bier kopen

Aanbod kratten bier

Om ervoor te zorgen dat er voor een ieder een passend bierkrat is, hebben wij een ruim aanbod. Natuurlijk hebben wij de grote biermerken ook als bierkrat in ons assortiment. Denk aan Heineken, Hertog Jan, Amstel, Grolsch en Jupiler. Naast de grotere merken hebben ook losse populaire bierflesjes in dozen. Dit zijn Corona, Desperados, Urquell Pilsener en Budweiser bier. Deze losse flesjes bier zitten dus niet in een krat, maar in een doos. In de doos kunnen 12 bierflesjes en in een krat uiteraard 24. Drink je het flesje bier liever uit een glas? In ons assortiment vind je diverse bierglazen die zorgen voor een extra smaakbeleving.

Kratten of losse flesjes bier kopen bij Drankuwel

Wil jij graag voldoende voorraad bier hebben? Bij Drankuwel hoef je je daar geen zorgen over te maken. Met ons ruime aanbod in bierkratten en losse flesjes zit er altijd iets passends voor jou tussen. Toch meer een liefhebber van speciaalbier? Ook dat vind je bij ons in het assortiment. Leveren doen we snel. Voor 10.00 uur besteld van maandag tot vrijdag is morgen al in huis. Dus als er een onverwacht of last minute feestje is dan kunt bij ons terecht.

Naast flessen en kratten bier bieden wij ook gewoon biervaten en blikjes bier. Voor vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen jou dan graag persoonlijk verder.