20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar

voordelige-a-merken

Alles voor een
geslaagd feest

Van het geven van je eigen feest
tot het geven van het leukste cadeau

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €75.-

*Bestel voor meer dan € 75
(exclusief statiegeld)

betrouwbaar

Besteld voor 23.59
is morgen verzonden

Goedkoop en snel bij Drankuwel

Bier

Voor de lekkerste biertjes uit ons

assortiment!

Frisdrank

Voor de lekkerste frisdrank uit ons

assortiment!

Bier fust of vaatjes

Heeft u binnenkort iets te vieren? Een verjaardag of een andere speciale dag? Dan kan een bier fust of vaatjes natuurlijk niet ontbreken. Een feestje zonder bier is tenslotte geen feestje. Bij ons kunt u goedkoop een bier fust of vaatjes online bestellen. Verkrijgbaar in verschillende bier merken. Het bier in ons assortiment bevat rond de 5% alcohol en is verkrijgbaar in fusten van 20 liter. Meer over ons aanbod en de service die u wij graag bieden leest u hieronder.

Ons assortiment bier fusten

Bij ons vindt u verschillende soorten bier fusten voor een geslaagd feestje of andere vrolijke gelegenheid. We bieden verschillende A-merken aan. Denk aan Hertog Jan, Heineken, Jupiler, Grolsch en Gildepils fusten. De fusten zijn voorzien van 20 liter bier. Naast deze bier fusten merken, bieden wij ook nog verschillende bierglazen aan om het bier extra lekker te laten smaken. Naast de smaak kan er op die manier ook nog eens geproost worden.

Goedkope bierfusten kopen

Goedkoop bier fust online bestellen bij Drankuwel

Wilt u tijdens een feestje graag genieten van een glas bier en uw visite snel bier aanbieden? Dan zijn onze bier fusten of vaatjes echt perfect voor jou. Met ons brede aanbod van bekende bieren zit er altijd wel een biermerk voor u tussen die uw voorkeur heeft. Wilt u toch liever genieten van een speciaalbier in een fles? Ook dat vindt u in ons assortiment. Leveren doen we overigens snel. Voor 10.00 uur besteld van maandag tot vrijdag is de volgende dag al in huis. Dat betekent dat u snel kunt genieten van uw bestelling.

Voor vragen over ons aanbod bier fusten kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag persoonlijk verder.

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.