32 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bier fust of vaatjes

Heb je binnenkort iets te vieren? Een verjaardag of een andere speciale dag? Dan kan een bier fust of vaatjes natuurlijk niet ontbreken. Een feestje zonder bier is tenslotte geen feestje. Bij ons kun je goedkoop een bier fust of vaatjes online bestellen. Verkrijgbaar in verschillende bier merken. Het bier in ons assortiment bevat rond de 5% alcohol en is verkrijgbaar in fusten van 20 liter. Meer over ons aanbod en de service die wij jou bieden lees je hieronder.

Ons assortiment bier fusten

Bij ons vind je verschillende soorten bier fusten voor een geslaagd feestje of andere vrolijke gelegenheid. We bieden verschillende A-merken aan. Denk aan Hertog Jan, Heineken, Jupiler, Grolsch en Gildepils fusten. De fusten zijn voorzien van 20 liter bier. Naast deze bier fusten merken, bieden wij ook nog verschillende bierglazen aan om het bier extra lekker te laten smaken. Naast de smaak kan er op die manier ook nog eens geproost worden.

Goedkope bierfusten kopen

Goedkoop bier fust online bestellen bij Drankuwel

Wil je tijdens een feestje graag genieten van een glas bier en jouw visite snel bier aanbieden? Dan zijn onze bier fusten of vaatjes echt perfect voor jou. Met ons brede aanbod van bekende bieren zit er altijd wel een biermerk tussen die jouw voorkeur heeft. Wil je toch liever genieten van een speciaalbier in een fles? Ook dat vind je in ons assortiment. Leveren doen we overigens snel. Voor 10.00 uur besteld van maandag tot vrijdag is de volgende dag al in huis. Dat betekent dat je snel kunt genieten van jouw bestelling.

Voor vragen over ons aanbod bier fusten kun je contact met ons opnemen. Wij helpen jou dan graag persoonlijk verder.