7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Blikjes bier

Wil je graag bier in blik online kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment blik bier. Eén van de voordelen van blik bier is dat het gemakkelijk mee te nemen is. Denk naar het strand of het park. Je zit dan niet met een flesje dat in een glasbak moet of weer terug moet worden ingeleverd bij de winkel voor statiegeld. Met bier in blik kun je genieten van het bier en deze vervolgens weggooien. Tijdens een feestje thuis zijn de blikjes ook ideaal om te gebruiken en te serveren aan gasten.

Bier drinken uit blik kent naast dat het gemakkelijk mee te nemen is nog een aantal voordelen.

Voordelen blik bier

Speciaalbier vind je niet zoveel in blikjes. Echter zijn er wel een veel andere bekende biermerken die bier in blik produceren. Denk aan Amstel, Heineken, Hertog Jan, Grolsch en Jupiler. Deze vind je ook terug in ons assortiment. Zowel in alcoholvrije als niet alcoholvrije bieren. Bier uit blik drinken kent tevens meerdere voordelen, zoals:

  1. 1: Bier uit blik is 100% recyclebaar. Er zit geen statiegeld op en ze zijn een stuk minder zwaar dan kratten bier of flesjes. Het is dus efficiënt en beter voor het milieu.
  2. 2: Zin in een koud biertje? Blik bier koelt sneller, omdat de wand minder dik is dan bijvoorbeeld glas. Niet voor niets worden er met warm weer veel blikjes bier gedronken.
  3. 3: Het bier komt niet in aanraking met uv straling of zuurstof. De smaak blijft daardoor beter behouden en tevens blijft het bier op die manier ook langer houdbaar.

Het kopen van blik bier kent dus meerdere zeer handige en milieuvriendelijke voordelen. Daarom hebben wij ook een ruim assortiment samengesteld van blik bier.

Goedkope blikjes bier kopen

Blikjes bier kopen bij Drankuwel

Wil je graag zelf alle voordelen ervaren van bier in blik? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij hebben een ruim aanbod in verschillende merken blik bier. Dat betekent optimaal genieten op een door jou gekozen bier geniet momentje. Bij ons kun je persoonlijk en betrouwbaar online blikjes bier kopen. Leveren doen we de volgende dag al, mits je voor 10.00 uur hebt besteld van maandag tot vrijdag.

Voor vragen of meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen of adviseren jou dan graag persoonlijk verder.