5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar

voordelige-a-merken

Alles voor een
geslaagd feest

Van het geven van je eigen feest
tot het geven van het leukste cadeau

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €75.-

*Bestel voor meer dan € 75
(exclusief statiegeld)

betrouwbaar

Besteld voor 23.59
is morgen verzonden

Goedkoop en snel bij Drankuwel

Bier

Voor de lekkerste biertjes uit ons

assortiment!

Frisdrank

Voor de lekkerste frisdrank uit ons

assortiment!

Blikjes bier

Wilt u graag bier in blik online kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment blik bier. Eén van de voordelen van blik bier is dat het gemakkelijk mee te nemen is. Denk naar het strand of het park. U zit dan niet met een flesje dat in een glasbak moet of weer terug moet worden ingeleverd bij de winkel voor statiegeld. Met bier in blik kunt u genieten van het bier en deze vervolgens weggooien. Tijdens een feestje thuis zijn de blikjes ook ideaal om te gebruiken en te serveren aan gasten.

Bier drinken uit blik kent naast dat het gemakkelijk mee te nemen is nog een aantal voordelen.

Voordelen blik bier

Speciaalbier zal u niet zo snel in een blikje vinden. Echter zijn er wel een veel andere bekende biermerken die bier in blik produceren. Denk aan Amstel, Heineken, Hertog Jan, Grolsch en Jupiler. Deze vindt u ook terug in ons assortiment. Zowel in alcoholvrije als niet alcoholvrije bieren. Bier uit blik drinken kent tevens meerdere voordelen, zoals:

  1. 1: Bier uit blik is 100% recyclebaar. Er zit geen statiegeld op en ze zijn een stuk minder zwaar dan kratten bier of flesjes. Het is dus efficiënt en beter voor het milieu.
  2. 2: Zin in een koud biertje? Blik bier koelt sneller, omdat de wand minder dik is dan bijvoorbeeld glas. Niet voor niets worden er met warm weer veel blikjes bier gedronken.
  3. 3: Het bier komt niet in aanraking met uv straling of zuurstof. De smaak blijft daardoor beter behouden en tevens blijft het bier op die manier ook langer houdbaar.

Het kopen van blik bier kent dus meerdere zeer handige en milieuvriendelijke voordelen. Daarom hebben wij ook een ruim assortiment samengesteld van blik bier.

Goedkope blikjes bier kopen

Blikjes bier kopen bij Drankuwel

Wilt u graag zelf alle voordelen ervaren van bier in blik? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij hebben namelijk een ruim aanbod in verschillende merken blik bier. Dat betekent optimaal genieten op een door u gekozen bier geniet momentje. Bij ons kunt u persoonlijk en betrouwbaar online blikjes bier kopen. Leveren doen we de volgende dag al, mits u voor 10.00 uur heeft besteld van maandag tot vrijdag.

Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen of adviseren u dan graag persoonlijk verder.

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.